Arbetsområden

Allhjälpen i Umeå AB erbjuder städservice, städ, flyttstädning och byggstädning inom Umeå, Täfteå,Vännäs, Röbäck, Sävar, Nordmaling, Bullmark, Hällnäs,Skellefteå, Robertsfors, Bjurholm, Vindeln mm.
Under fliken flyttstädning kan ni titta på vad som ingår i flyttstädning och även läsa under frågor och svar.

Flyttstäd och byggstäd och allt i städ till privatpersoner och företag
Vi har jobbat många år med just flyttstädning och byggstäd. Fönsterputs ingår i både flyttstäd och byggstäd. Fönsterputsning utförs året runt. Vi använder miljövänliga medel i all städ med tanke för miljön.
Rut avdag ges till privatpersoner direkt på fakturan får du betala 50% av arbetskostnaden vid städning. Mer finns att läsa på Skatteverkets hemsida.Arbetsområden

Vi följer de allmänna rekommendationer som finns uppsatta vid all städ. En veckas ”nöjdkundgaranti” lämnas from städdatumet och kan självklart förlängas om ni säger till.

Flyttstädning och byggstädning är vad vi gör allra bäst och trivs bäst att jobba med

Vi tar hand om din flyttstädning och du kan inrikta dig på att packa och flytta in i din nya bostad. Vid flyttstäd är det mycket man skall tänka på och vi har speciella listor vi checkar av moment för moment vid all slags städ. Då riskerar man inte att missa något utan allt görs enligt den specifika städ listan. Det finns ingenting inom städning som vi inte tar på oss.
Vi är noggranna med våra uppdrag vid städ och vi använder väl beprövade städmetoder vid städning, omsorgsfullt val av material för att i möjligaste mån skona miljön vid städ.
Vi rengör alla ytor i hemmet utan och innan vid städning. Fönster, spis, garderober, golv, väggar, vitvaror och allt annat som kan städas i ett hem städar vi.

Vi garanterar dig/er noggrannhet när vi flytt/byggstädar och städar

Flyttstädning/byggstädning/städ i Umeå och dess omnejd där ni alla är välkomna att kontakta oss för gratis offert på städ. Då vi ställer de högsta tänkbara kraven på vår flyttstäd/byggstäd/städ har vi valt att fokusera på just flyttstädning och byggstädning.
När du anlitar oss för din flyttstädning, byggstädning, städning kan du känna dig extra trygg att du överlämnat jobbet till oss. Inför varje flyttstädning/byggstädning/städ garanterar vi att göra ett bra och väl utfört jobb så att ni ska känna er nöjda. Vi slutar inte städa förrän hela hemmet är skinande rent. För att upprätthålla en hög standard i vår städtjänst arbetar vi enligt de riktlinjer för flyttstädning/byggstädning/städ mäklarsamfundet rekommenderar.

Flyttstädning och RUT-avdrag

Flyttstädning har den fördelen att det är godkänt att nyttja RUT avdraget för denna tjänst. RUT-avdrag gäller för privatpersoner som uppfyller kraven som finns att läsa mera om på Skatteverkets hemsida.
Hjärtligt välkomna att kontakta oss för gratis offert och anbudslämning på det vi erbjuder inom städ.
Student och pensionärsrabatt erbjuds vid städ och fönsterputs.
Vi lovar alla som kontaktar oss att ge svar inom 1 timme.
Ansvarsförsäkring för er och vår skull. Godkänd för F-Skatt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *